Help, ik heb een puber!

Help, ik heb een puber!

Kluun, Yvanka / Corti Media

Pubers: de gekste, grappigste en meest frustrerende wezens die er bestaan. Kluun schreef een heuse handleiding over hoe je met ze om gaat. Maar... laten we eerlijk zijn: ligt de werkelijkheid niet anders? 

In Help, ik heb een puber! de podcast hoor je hoe het er bij Kluun en co-host Yvanka van der Zwaan thuis aan toe gaat. Pubers met paarse wallen aan de ontbijttafel, een vloedgolf aan Tikkies en altijd maar die telefoon als een verlengstuk aan de puber vastgeplakt. Heerlijk herkenbare situaties, maar hoe ga je d'r mee om? 

Elke week bespreken Kluun en Yvanka een nieuw puberthema met ook elke week een nieuwe expert, zij leggen het uit! Huispuber Teun vertelt wat hij ervan vindt in "Teuns Tirade" en Kluun deelt verschillende scenario's waar je als luisteraar en/of puberouder vast een mening over hebt.

Volg @helpikhebeenpuber op Instagram en laat ons weten hoe jij erover denkt!

Vanaf vrijdag 26 januari te beluisteren in jouw favoriete podcast app!

Categories: Kids & Family

Listen to the last episode:

Veel tassen in vlaggenmasten deze aflevering! Maar niet alle pubers kunnen al onbezorgd aan het strand gaan liggen… de toetsweken razen door het land.  Deze week te gast: Roy Helmerhorst, docent aardrijkskunde en online fenomeen op TikTok en Instagram met zijn Akkennisclips. Hoe zijn die laatste loodjes vóór de vakantie bij hem in de klas? *Ga naar story.tel/helpikhebeenpuber en probeer Storytel nu 30 dagen gratis uit! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Previous episodes

 • 22 - #21: Laatste loodjes voor de vakantie met Roy Helmerhorst (Akkennisclips!) 
  Fri, 21 Jun 2024
 • 21 - #20: Leiderschapslessen en militaire discipline met Mart de Kruif 
  Fri, 14 Jun 2024
 • 20 - #19: Hoe schadelijk is zo'n scheiding? 
  Fri, 07 Jun 2024
 • 19 - #18: Hoe overleef ik mijn puber? (met Francine Oomen!) 
  Fri, 31 May 2024
 • 18 - #17: Stief en strubbeling, Richard Kemper over samengestelde gezinnen 
  Fri, 24 May 2024
Show more episodes

More australian kids & family podcasts

More international kids & family podcasts

Choose podcast genre