AD Media Podcast

AD Media Podcast

AD

TV-columniste Angela de Jong en verslaggever Gudo Tienhooven bespreken wekelijks zaken in de mediawereld. De presentatie is in handen van Manuel Venderbos.

Categories: TV & Film

Listen to the last episode:

Deze week creëert het vaste panel een heus droste-effect. Er wordt namelijk uitgebreid nagepraat over programma's die napraten over voetbal. Er ontstaat zelfs even een ongemakkelijk moment, maar dat schijnt juist bij dit soort type programma's te horen.

Natuurlijk wordt de smakeloze en grensoverschrijdende video van Powned besproken evenals de bijna nonchalante reactie van omroepdirecteur Dominique Weesie en het mediaoptreden van Powned-gezicht Rutger Castricum bij Vandaag Inside Oranje. Angela de Jong is onverbiddelijk: 'Powned moet uit het publieke bestel en de reactie van Rutger Castricum op de Powned-sletjesrel was slappe hap!'

Verder geeft sterfotograaf William Rutten tekst en uitleg over Het Perfecte Plaatje op reis en de finale aflevering van aanstaande woensdag, die recht tegenover de halve finale van het EK (en het Nederlands Elftal) stond geprogrammeerd. En er is een Radiohoek XL over Rob van Someren, Giel Beelen en Thomas van Groningen.

De aankomende uitspraak in de rechtszaak rondom Ali B en het wegblijven van de hoofdverdachte komt voorbij ('Laffe tak!'), Over de Oceaan krijgt een pluim en Valkenburg in de Geul staat in Angela's Etalage.

Luisteren dus! Naar de wekelijkse AD Media Podcast, waarin TV-columniste Angela de Jong, mediaverslaggever Mark den Blanken en presentator Manuel Venderbos alle hoofd-, rand-, en bijzaken bespreken op het gebied van radio en televisie.

Support the show: https://krant.nl

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Previous episodes

 • 200 - S9E23: 'De reactie van Rutger Castricum op de Powned-sletjesrel was slappe hap!' 
  Tue, 09 Jul 2024
 • 199 - S9E22: ‘Helene Hendriks was veel beter geweest op de plek van VI Oranje!’ 
  Tue, 02 Jul 2024
 • 198 - S9E21: ‘Waarom maakt de NPO in hemelsnaam een uur lang reclame voor RTL?’ 
  Tue, 25 Jun 2024
 • 197 - S9E20: ‘Geloof het of niet, maar er is nog 1 programma slechter dan de VI Oranje Quiz van Wilfred Genee!’ 
  Tue, 18 Jun 2024
 • 196 - S9E19: ‘Na de laatste schokkende onthullingen in de Volkskrant: Kappen met Spoorloos!’ 
  Tue, 11 Jun 2024
Show more episodes

More australian tv & film podcasts

More international tv & film podcasts

Choose podcast genre